Sohbet Odaları

sohbet

16 Kasım 2016 | Yazar: admin | Henüz yorum yapılmamış | Görüntülenme

Merhaba Değerli Kullanıcılarımız;

Uzun süreden Sonra tekrar sizinle olmanın mutluluğunu zevkini yaşamaktayız.

Bildiğiniz gibi 2012 Yılında faliyet gösteren sitemiz kısa süre sonra popülerliğini kazanıp türkiye genelinde tanınmış ve belirli parmakla gösterilen siteler arasına girmişti. Fakat bir süre sonra bazı sebeplerden ötürü el değiştiren sohbet odaları sayfamız gereken ilgiyi göremeyince kalitesini ve güvenini kaybedip gerileyip sonra boşluklarda kaybolup gitmişti.

Bizim için efsane ve güzel anıları olan bu domaini tekrar kayıtlayan Mehmet Kendirci kardeşimizin hevesi ile bizzat tarafımca düzenlenip tekrar tasarlanan sitemizi tekrar eski kalitesine kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız.

Sitemiz Tekrar aktiflik göstereceği ve google üzerinde sürekli aranılan kelimeler üzerinde hizmet vermeye devam edeceğiz. Başlıca hizmet vereceğimiz kelimeler; Sohbet, Chat, Sohbet odaları, Sohbet siteleri ve bunlara bağlı yan aramalarda değerli kullanıcılara hitap etmekten mutluluk duyacağız.

Değerli makale yazarlarımız tarafından günlük hayatın içinden ele alınacak olan konularımızı siz değerli kullanıcılarımızın okuyuşuna süreceğiz. Bizi izlemeye Devam edin.

Malesef yazı yorumlara kapatılmıştır.